studio jeps | Ontwerp & styling
779
page-template-default,page,page-id-779,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Interieuradvies

Interieurontwerp

Ben je de trotse eigenaar van een nieuwe woning? Of heb je verbouwplannen? Als interieurontwerper denk ik graag met je mee over de indeling van de ruimtes, het bepalen van jouw persoonlijke stijl, het uitzoeken van meubilair, het maken van een meubelopstelling, kleurenplan en een materiaalplan voor muren, vloeren en raambekleding.

Interieurstyling

Is een grote verbouwing in jouw woning niet nodig, maar ben je wel op zoek naar een eigen stijl ? Of net even die ‘finishing touch’ die ontbreekt? Als interieurstylist kom ik bij je langs en ga aan de slag met een advies voor kleuren, materialen, kleine meubels en accessoires.


e-Styling

e-Styling houdt in dat het gehele advies via e-mail en eventueel telefonisch contact gaat. Je stuurt je woonvraag, een gedetailleerde omschrijving en minimaal vier foto’s van de ruimte naar info@studiojeps.nl. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst en zodra ik die binnen heb, ga ik voor je aan de slag.

Maatwerk

Interieurontwerp en -styling is uiteindelijk altijd maatwerk. Misschien heb je een specifieke vraag op het gebied van kleuradvies, lichtadvies, groenstyling of een ander interieuronderwerp. Laat het me weten, dan kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken. Na afloop ontvang je dan een passende offerte.