studio jeps | Interieuradvies
779
page-template-default,page,page-id-779,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
a

Interieuradvies

Interieurontwerp

Ben je de trotse eigenaar van een nieuwe woning? Of heb je verbouwplannen? Als interieurontwerper denk ik graag met je mee over de indeling van de ruimtes, het bepalen van jouw persoonlijke stijl, het uitzoeken van meubilair, het maken van een meubelopstelling, kleurenplan en een materiaalplan voor muren, vloeren en raambekleding.

Interieurstyling

Is een grote verbouwing in jouw woning niet nodig, maar ben je wel op zoek naar een eigen stijl ? Of net even die ‘finishing touch’ die ontbreekt? Als interieurstylist kom ik bij je langs en ga aan de slag met een advies voor kleuren, materialen, kleine meubels en accessoires.

 

e-Styling
e-Styling houdt in dat het gehele advies via e-mail en eventueel telefonisch contact gaat. Je stuurt je woonvraag, een gedetailleerde omschrijving en minimaal vier foto’s van de ruimte naar info@studiojeps.nl. Vervolgens stuur ik je een vragenlijst en zodra ik die binnen heb, ga ik voor je aan de slag.

Zakelijk interieuradvies

Een interieur is een belangrijk visitekaartje van je bedrijf. Voor klanten maar ook voor de medewerkers, zij brengen er een groot gedeelte van de dag door. Een werkomgeving met een prettige sfeer zorgt ervoor dat je creatiever en productiever bent. Daarnaast laat een interieur zien waar je als bedrijf voor staat; het is het verlengde van de identiteit en visie. Bij een zakelijk interieuradvies breng ik verschillende aspecten van het bedrijf bij elkaar in één passend ontwerp. Ik denk graag mee over de indeling, kleur, meubilair, verlichting en bijvoorbeeld akoestiek in een ruimte.

Maatwerk

Interieurontwerp en -styling is uiteindelijk altijd maatwerk. Misschien heb je een specifieke vraag op het gebied van kleuradvies, lichtadvies, groenstyling of een ander interieuronderwerp. Laat het me weten, dan kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken. Na afloop ontvang je dan een passende offerte.

Wat kost het?

Ruimte voor samenzijn

Speels in de stad

Comfortabel in het licht

Hej!

Hej!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, welkom! Je passie volgen en er je beroep van maken. Wat kon ik voorheen met veel bewondering kijken naar mensen om mij heen die hun passie daadwerkelijk volgden. En nu is het precies datgene wat ik zelf ook doe.

Meer over mij