studio jeps | Kleur bekennen
949
post-template-default,single,single-post,postid-949,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kleur bekennen

Early Dew, Denim Drift, Heart Wood, gaat er al een belletje rinkelen. Het zijn de kleuren die Flexa afgelopen drie jaar uitriep als Kleur van het jaar. En afgelopen dinsdag was het weer zover. Live op Facebook is de kleur  voor 2019 bekend gemaakt; de warme amberachtige tint Spiced Honey!

 

Wereldwijde trends

Ieder jaar vertalen de kleurexperts van Flexa trends en inzichten waar we mee te maken krijgen naar één hoofdkleur, waarvan ze verwachten dat deze centraal zal staan in interieurs wereldwijd. En vanuit die kleur creëren ze dan weer een aantal kleurpaletten waarmee je in je eigen interieur aan de slag kunt gaan. Na een blauwe, groene en vorige jaar een vergrijsde paarse kleur, is het dit jaar dus een amberkleurige tint geworden; Spiced Honey.

Verrassende keus

Mooi of niet mooi? Smaken verschillen, maar ik vind het een verrassende en warme tint. Als interieurtrend zie je bruintinten steeds meer terugkomen en deze kleur is een mooie aanvulling daarop. Ik krijg al meteen allerlei ideeën om de kleur aan mijn eigen interieur toe te passen. Zeker gecombineerd met de lichtere tint Lively Craft.

 

Van rustgevend tot levendig

Om alvast in de Spiced Honey-sfeer te komen, vind je hieronder vier kleurpaletten waarmee de tint goed te combineren is. En elk met een eigen uitstraling, van rustgevend tot levendig.

#1 Een rustgevende plek om na te denken
Een mooie mix van aardse tinten, warm en een tikje vergrijsd. Met de blauw-zwarte tint die een stoere touch geeft aan deze combinatie.

 

#2 Een vredige plek om weg te dromen
Een subtiele zachte sfeer gecombineerd met poederroze en koele grijstinten. Een tikje lief en romantisch.

 


#3 Een knusse plek om lief te hebben
Warm en uitnodigend door een mix van volle en rijke tinten met veel pigment.

 


#4 Een levendige plek om dingen te doen
Een energiek pallet met felle kleuren. Hierin is Spiced Honey een tegenhanger van de andere tinten, waardoor het geheel in balans blijft.

 

Kortom, voldoende mogelijkheden om de kleur te combineren! Benieuwd wat kleur, of misschien specifiek de kleur Spiced Honey, in jouw huis kan doen? Bel of mail me en dan kom ik graag bij je langs voor een intakegesprek.