studio jeps | Over mij
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hej!

Interieurstyling, beeld, fotografie, minimalisme, mooie dingen maken…
Daar word ik blij van, dat zijn mijn passies.

Over mij

Jaren heb ik in de marketingcommunicatiebranche gewerkt, tot het een aantal jaar geleden ging kriebelen. Waar wil ik echt graag mee bezig zijn? Wat vind ik leuk om te doen? Wat geeft me energie en waar word ik gelukkig van?


Het roer ging om! En na het volgen van de vakopleidingen Interieurstyling en Interieurontwerpen bij NIA Academie, ben ik in het diepe gesprongen en gestart met studio jeps. Inmiddels heb ik al mooie projecten afgerond, je vindt er een aantal in mijn portfolio op deze website. En wie weet ben jij de volgende die ik kan helpen met het beantwoorden van een woonvraag?

Met onze drie kinderen wonen we in de buurt van Rotterdam. En naast interieurstyling heb ik ook een passie voor fotografie, minimalisme en duurzaamheid. Daarom vind je op deze website ook een selectie van mijn foto’s en inspiratie over mooie boeken, fijne hotspots en duurzame merken. Neem gerust een kijkje. En je kunt me ook vinden op Instagram en Pinterest.

Hopelijk tot gauw!
Monique