studio jeps | Over mij
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Passie voor interieur

 

Interieurontwerp en -styling is waar mijn passie ligt. Creatief bezig zijn en andere mensen adviseren en enthousiasmeren met behulp van mijn kennis en expertise.

Over mij

Je passie volgen en er je beroep van maken. Wat kon ik voorheen met veel bewondering kijken naar mensen om mij heen die hun passie daadwerkelijk volgden. En nu is het precies datgene wat ik zelf ook doe!

 

Jarenlang heb ik in de marketingcommunicatiebranche gewerkt. Tot het een aantal jaar geleden ging kriebelen. Waar wil ik graag mee bezig zijn? Wat vind ik leuk om te doen? Wat geeft me energie en waar word ik nu echt gelukkig van?

 

Ik weet het inmiddels zeker; interieurontwerp en -styling is waar mijn passie ligt. Creatief bezig zijn en andere mensen adviseren en enthousiasmeren met behulp van mijn kennis en expertise. Na het volgen van de vakopleidingen Interieurstyling en Interieurontwerpen bij NIA Academie, ben ik in het diepe gesprongen en gestart met studio jeps. Inmiddels heb ik al een aantal mooie projecten afgerond. En wie weet ben jij de volgende die ik kan helpen met een woonvraag?

 

Op mijn website vind je onder andere mijn portfolio en blog, neem daarvoor een kijkje bij ‘inspiratie’. En ik ben ook te vinden op Instagram en Pinterest. Hopelijk tot gauw!

 

Groetjes,

Monique

Zeg hallo

Heb je vragen? Bel of mail mij gerust!