studio jeps | Ontdek jouw stijl
1067
page-template-default,page,page-id-1067,page-child,parent-pageid-54,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Zes woonstijlen op een rij

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Een industriële inrichting, retro of toch liever Scandinavisch? Ik help je een handje met deze zes woonstijlen op een rij. Wellicht een mooi startpunt om vanuit hier samen verdere keuzes te maken.

Nordic

Minimalistische zachte vormen, lichte pastel kleuren en warme materialen dat zijn de kenmerken van de Nordic stijl. Hou je van de Scandinavische design klassiekers, blank hout, rust en functionaliteit in huis? Dan is deze stijl wat voor jou.

Loft

Stoere materialen als beton, staal, glas en leer kenmerken deze stijl. Deze stijl past bij je als je houdt van lichte kleuren als wit en grijs met zwarte en bruine accenten. Het interieur wordt compleet met strakke grafische vormen, dessins en typografieen.

Retro

Een mix van oud en nieuw is een must bij deze stijl! Kringloopvondsten gecombineerd met nieuw design. Botanische en ronde vormen, warme kleuren en rijke materialen als rib, hout, keramiek, leer en rotan vind je terug in dit interieur.

Modern Classic

De kleuren zijn donker , zoals die van de oude meesters. Een warme, elegante woonstijl met luxe stoffen als fluweel, hout en leer. Klassieke robuuste en ranke vormen worden met elkaar afgewisseld. En door de mix van antieke en moderne items is het het klassieke van nu. Spreekt deze statige woonstijl jou het meeste aan? Ga dan voor Modern Classic.

Nature

Een tikje landelijk met zachte natuurlijke vormen. Ook de materialen zijn hierop afgestemd; er wordt veel gebruik gemaakt van hout, wol, jute, bamboe, linnen en vilt. De kleuren zijn aards en de dessins geïnspireerd op de natuur. Kortom, een woonstijl die voelt als een warme deken.

Minimalistic

Minimalisme is een stijl die steeds meer terrein wint. Terug naar de essentie en functionaliteit, maar daardoor zeker niet minder sfeervol. Natuurlijke materialen, kleuren en zo min mogelijk gebruik van dessins en accessoires. Kies je voor deze stijl, dan ga je voor duurzame meubels en materialen, niet trendgevoelig en van hoge kwaliteit.