studio jeps | Kleurrijk industrieel
838
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-838,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kleurrijk industrieel

Deze jonge opdrachtgevers ontvangen binnenkort de sleutel van hun eerste huis, een 2-kamer-appartement in Arnhem. Ze willen het graag sfeervol inrichten maar hebben zelf geen tijd en zin om diverse woonwinkels af te lopen. Daarnaast vinden ze het moeilijk keuzes in kleur en stijl te maken.

 

Uitvoering

Met behulp van het stellen van de juiste vragen tijdens een intakegesprek krijgen de bewoners al het gevoel dat ze aan de hand genomen worden in het keuzeproces, De stijl en sfeer van dit project is te omschrijven als industrieel, licht, open en kleurrijk.  Stoere kleuren, meubels en materialen afgewisseld door zachte vormen en pastellen. Een mooie mix voor deze jonge mensen.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een analyse met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurenplan, een meubelplan en een shoppinglist.

 

Date

4 juni 2018