studio jeps | Met elkaar blijven genieten
1112
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1112,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Met elkaar blijven genieten

Van hartje Amsterdam verhuizen naar een prachtige jaren-30 woning in Utrecht. Voor dit jonge gezin werd het tijd voor een ‘volwassen interieur’ waarin kwaliteit en eenheid belangrijk zijn.

 

Uitvoering

Uitgangspunt voor dit advies zijn de mooie beukenhoutenvloer en de keuze van de opdrachtgevers voor prachtige de fauteuil en bank van het merk B&B Italia. De lichte kleuren worden aangevuld met stoer donkerblauw en zwart om het interieur wat meer pit te geven. Een wandmeubel biedt plek om aan te spelen en speelgoed in op te ruimen.  De eettafel met visgraatblad past perfect bij de jaren-30 uitstraling van de woning.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een analyse met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurplan, een wandaanzicht, een meubelplan en een shoppinglist.

Date

4 april 2019