studio jeps | Ruimte voor samenzijn
832
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-832,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ruimte voor samenzijn

Een nieuwbouwwoning in Nieuwerkerk aan den IJssel waar een ruime woonkeuken en knusse zitkamer gerealiseerd moeten worden. De toekomstige bewoners hadden al duidelijk in beeld hoe de totale benedenverdieping ingedeeld moest worden. Maar ze wilden graag advies over welke kleur-, materiaal-, en meubelkeuzes ze daarbij moesten maken. Evenals een advies voor de verlichting voor de gehele begane grond.

 

Uitvoering

De gekozen stijl bij dit project is te omschrijven als industrieel, warm en ruimtelijk. Door de kleurkeuze, vloerkleed en de zachte stoere bank ontstaat er een warme knusse familie-zitkamer. De ruime woonkeuken krijgt een stoer karakter door de houten keuken en de natuurstenen vloer. En aan de ruim 3-meter lange eettafel met comfortabele stoelen en een vaste bank is genoeg plek familie en vrienden.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een concept met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurenplan, een 3D-visualisatie, een materialen- , meubel- en lichtplan en een shoppinglist.

Date

4 april 2018