studio jeps | Sfeervolle thuishaven
1050
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1050,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Sfeervolle thuishaven

Een familiehuis van ruim twee jaar oud, maar er mist warmte en sfeer. Het gezin met twee kinderen wil graag een woonkamer met meer warmte en eenheid. En een indeling die flexibel is voor als er vrienden of familie over de vloer komen.

 

Uitvoering

We zijn aan de slag gegaan met een licht en warm kleurenpalet en het creëren van diverse hoeken met verschillende functies. Zo ontstaat er een ruimte knus genoeg voor het gezin, maar zeker ook uitnodigend voor familie en vrienden. Een combinatie van bestaande en nieuwe meubels maakt het advies af. De werkkamer krijgt uiteindelijk ook nog een make-over zodat de sfeer aansluit bij de woonkamer.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een analyse met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurenplan, een wandaanzicht, een meubelplan en een shoppinglist.

Date

17 december 2018