studio jeps | Speels in de stad
999
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-999,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Speels in de stad

Dit familiehuis in de Rotterdamse wijk Katendrecht wordt bewoond door een gezin met drie jonge kinderen. Drie verschillende ruimtes (hal, woonkeuken en 1e etage met zithoek) zijn toe aan een opfrisbeurt. En waar het gezin vooral naar op zoek is, is meer bergruimte.

 

Uitvoering

Door de verschillende functies van de ruimtes (opbergen, spelen, koken, werken, tv-kijken) te benoemen en verdelen, kunnen we keuzes maken voor de indeling, kleur en meubels. De stijl en sfeer van dit project is te omschrijven als stads, licht, warm en speels.  Warme lichte kleuren, een industriële muur en genoeg speel- en opbergruimte.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een concept met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurenplan, schetsen en een 3D-impressie, een materialen- en meubelplan en een shoppinglist.

Date

24 september 2018