studio jeps | Stoer in het zonlicht
842
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-842,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Stoer in het zonlicht

Een handje helpen met een logische indeling van een twee-onder-een-kap-huis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het maken van een meubelplan wilden de bewoners graag zelf oppakken. Maar hoe de ruimte nou precies het beste ingedeeld kon worden, daar mocht studio jeps over meedenken en adviseren. In de ruimte moesten meerdere functies terugkomen zoals eten, tv-kijken, lezen, muziek luisteren en relaxen.

 

Uitvoering

Om de bewoners goed op weg te helpen, heb ik een moodboard gemaakt. Dit is een goede start bij keuzes die je maakt over de indeling en styling van een woonruimte. De gekozen stijl is te omschrijven als licht, stoer, ruimtelijk en warm. Er is een indeling gemaakt met een ruime eettafel, opbergruimte, een ruime tv-hoek en een kleine plek om te lezen en muziek te luisteren.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een analyse met een visie, een moodboard en een plattegrond met indelingsplan.

Date

4 januari 2018