studio jeps | Comfortabel in het licht
1100
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1100,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Comfortabel in het licht

In een nieuwe twee-onder-een-kap-woning komt op de eerste etage een badkamer met een schuine wand en dakkapel. De ruimte moet vooral modern, licht en warm aanvoelen.

 

Uitvoering

We hebben gekozen voor een licht kleurpalet met natuurlijke kleuren, aangevuld met een groen-blauwe tint. Met mooie maatwerk houten meubels krijgt de ruimte een warme uitstraling. Het bad wordt geplaatst bij het raam. En door aan de onderzijde van het bad een een rand met led-verlichting te plaatsen, lijkt het te zweven. Stoere zwarte accenten in de kranen, spiegels en lampen maken het geheel af.

 

Graag gedaan!

Voor deze opdracht ontvingen de opdrachtgevers van studio jeps een concept met een visie, een moodboard,  een plattegrond met indelingsplan, een kleurplan, een wandaanzicht, een 3D-visualisatie, een materialen- en meubelplan en een shoppinglist.

Date

25 maart 2019